Cremede kartofler med grønkål

Spinatvafler

Spinatvafler er et must at prøve! De fungerer super godt som forret med lidt toppings på, og der er heldigvis uanede muligheder at bevæge sig ud i her. Prøv evt. min opskrift på spinatvafler med stenbiderrogn og creme fraiche dressing, som du finder her.

 

Antal: 4-6 stk. Tid: 10 min.

Ingredienser

75 g spinat

1 dl mælk

1 dl havregryn

3 æg

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

Smør (kan undlades)

 

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser i ca. 1 minut.

Varm et vaffeljern op. Kom en lille klat smør på, og fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Sørg for at fordel dejen godt ud i kanterne.

Pres vaffeljernet godt sammen og bag vaflen i ca. 3 min, indtil de er gyldne.

Næste indlæg

Cremede kartofler med grønkål