Vi udfordrer vores højdeskræk og dårlige kondi på vores 1 års bryllupsdag - Camp Adventure

Pasta all’arrabbiata – pasta i krydret tomatsauce

Arrabbiata sauce er en italiensk, krydret tomatsauce beregnet til pasta.

 

Opskriften er enormt nem og kræver hverken det store madkendskab eller mange ingredienser. Pasta All’Arrabbiata er en super simpel ret men som alligevel har så fyldig og afbalanceret smag af chili, hvidløg og tomater.

Du kan naturligvis selv bestemme hvor stærk den skal være ved at tilføje mere eller mindre chili til retten. Den kan derudover også gøres vegansk ved at udelade bacon (som oprindeligt heller ikke hører til retten, men nu er jeg kæmpe bacon fan) og erstatte parmesanosten med en vegansk parmesanost.

 

Antal: 4 pers. Tid: 20 min.

 

Ingredienser

400 g. pasta

3 fed hvidløg

0,5-1 rød chili (afhængig af styrken)

200 g. cherrytomater

2 spsk. tomatpuré

Olivenolie

Salt

Friskkværnet peber

20 g. parmesanost

Basilikum

 

125 g. stegt bacon i tern (valgfrit)

 

Fremgangsmåde

Kog pasta efter posens anvisning i saltet vand.

Varm en pande op med lidt olivenolie.

Hak chili og hvidløg fint. Halvér cherry tomaterne.

Steg først det finthakkede chili og hvidløg i ca. 2 min ved høj varme. Tilsæt herefter de halverede tomater og tomatpure og svits det af i yderligere 2 min. Rør godt rundt i det, så der ikke er noget der brænder på.

Tag ca. 3 dl af vandet fra pastaaen og hæld på panden. Kog ind i 3-5 minutter indtil saucen tykner og bliver cremet.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Vend pastaen i saucen ved høj varme i et par min. ved grundig omrøring.

Anret med revet parmesan og basilikumblade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi udfordrer vores højdeskræk og dårlige kondi på vores 1 års bryllupsdag - Camp Adventure