Pasta all'arrabbiata – pasta i krydret tomatsauce

Den bedste hindbær-brownie opskrift

Min klassiske brownie opskrift er nok dén opskrift som har været aller’ populærest, både blandt jer læsere på bloggen men også min familie og venner som efterhånden er blevet introduceret for den nogle gange – og nu har jeg taget den til “nye højder!”

 

Nemlig brownie med hele, friske hindbær – og nøj, hvor smager det godt!

 

Den fuldfede brownie som er fyldt med chokoladesmag og klistrer til ganen har mødt friskhed og syrlighed fra hindbærene. Det er i min optik den bedste kombination af smage som man sidder tilbage med.

 

Se opskriften på den klassiske, bedste brownie her 

 

Antal: 16 stk Tid: 40 min

 

Ingredienser

16 stk

250 g smør

4 æg

200 g god, mørk chokolade (55-72% kakao)

250 g sukker

150 g hvedemel

4 spsk kakao

1 knivspids fint salt

50-75 g. friske hindbær

 

Fremgangsmåde

Smelt smør og cokolade i en tykbundet gryde. Lad den derefter køle af.

Pisk æg og sukker luftigt og hvidt i en skål.

Sigt  mel, salt og kakao ned i æggesnapsen. Vend forsigtigt de tørre ingredienser i, så æggemassen beholder sin luftighed.

Vend derefter forsigtigt chokoladeblandingen i.

Hæld 2/3 dele af dejen i en firkantet form, foret med bagepapir som er smurt med smør. (Jeg bruger en form der er 22×22.)

Fordel herefter de friske hindbær i fadet og hæld resten af dejen over, så den dækker hindbærene.

Kagen bages ved 175c i ca. 25 min. Dejen er færdig når den stadig er klistret men ikke flydende. Stik evt. en kødnål eller pind i for at se om dejen er færdig.

Lad kagen køle af og skær i 16 firkanter (4×4)

 

TIP!

Servér evt. med friske hindbær til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta all'arrabbiata – pasta i krydret tomatsauce