Madboller med skinke og ost – Nem opskrift på madboller og ideelle til madpakken

Pølsebrød – Nem opskrift på hjemmelavede pølsebrød

Øj, jeg må indrømme at jeg har spist mange hotdogs (herhjemme kalder vi dem ”hottere”), i løbet af sommeren.

Det er så nemt at servere pølser og brød. Man kan variere fyldet præcis som man har lyst – Server evt. pølsebrødene som de er med en pølse ved siden af eller skær pølsebrødene over på midten og lav hotdogs med en god grillet pølse, nogle dressinger, ristede løg og syltede agurker.

 

Antal: 10-12 stk. Tid: 1 time 15 min.

 

Ingredienser

2 dl. Lunken vand

50 g. gær

3 spsk. sukker

2 tsk. Salt

2 æg

2 dl. Sødmælk

50 g. smeltet smør

800 g. hvedemel

 

Fremgangsmåde

Rør gær ud i det lunkne vand. Tilsæt sukker og salt og fortsæt med at rør indtil sukkeret er opløst.

Kom æg, mælk og smeltet smør i væsken. Rør det godt sammen.

Tilsæt mel, lidt ad gangen, indtil dejen er æltet godt igennem og er blevet jævn og smidig.

Lad hæve under viskestykke, ved stuetemperatur, i ca. 30 min.

Drys lidt mel på bordet og del dejen i 10-12 (afhængig af hvor store du ønsker dem).

Form dem til pølsebrød og placer dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem efterhæve i ca. 20-30 min.

Bag pølsebrødene i ovnen ved 200 grader, i ca. 12-15 min indtil de er færdigbagte og gyldne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madboller med skinke og ost – Nem opskrift på madboller og ideelle til madpakken