Sennepsmayonnaise – opskrift på nem, hjemmelavet sennepsmayo

Tatar på saltet chips med sennepsmayonnaise, friterede kapers og karse

 

Tatar er en af mine livretter – og denne snack er bestemt ikke en undtagelse.

 

Tatar på saltet chips er en nem snack, som jeg gerne servere en fredag aften med en god flaske rødvin eller som appetizer (eller forret) når der kommer gæster. Den kan også anbefales som nytårs snack.

Hvis du køber chipsene færdige, tager forretten nok nærmere kun 5 min. at lave og anrette, da der så kun skal bikses en mayonnaise sammen (denne tager maks 1 min.) og fritere nogle kapers.

 

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.  

 

Ingredienser

  • 100-150 g. oksefilet
  • 16 stk. salte kartoffelchips (kan evt. købes færdige)
  • Sennepsmayonnaise
  • Kapers
  • ½ l. Fritureolie
  • Karse
  • Flagesalt

 

Fremgangsmåde

  1. Sennepsmayonnaise – se opskriften her 
  2. Kom sennepsmayonnaisen på en sprøjteflaske eller sprøjtepose.
  3. Dræn vandet fra kapersene.
  4. Hæld fritureolien i en gryde og varm olien op til 120 C.
  5. Friter kapersene i ca. 20-30 sek. Eller indtil de er begyndt at ”blomstre”.
  6. Hak eller skrab oksefileten til passende konsistens (nogle ønsker den finere end andre, så det vil jeg lade være op til dig – personligt kan jeg godt lide lidt struktur i min tatar)
  7. Anret ca. 1 tsk tatar på kartoffelchipsen med en klat sennepsmayonnaise, friterede kapers, flagesalt og karse.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sennepsmayonnaise – opskrift på nem, hjemmelavet sennepsmayo