Tatar på saltet chips med sennepsmayonnaise, friterede kapers og karse

Arme riddere med kanel og appelsin – nem morgenmad med et strejf af jul

 

Nem opskrift på arme riddere (også kaldet French Toast) som typisk spises til morgenmad eller brunch.

Arme riddere er søde, sprøde toast som bl.a. fungere enormt godt sammen med friske bær og lidt honning eller sirup.

Jeg har givet den klassiske opskrift på arme riddere / French toast et lille strejf af jul og tilsat kanel og appelsinjuice – det er vel heller ikke for tidligt at jule den, vel?

 

Har du ikke prøvet arme riddere før, så pas på – de er stærkt vanedannende og har du unger, er jeg også helt sikker på at de vil elske dem.

 

Antal: 4 pers. Tid: 20 min.

 

Ingredienser

  • 25 g. smør
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. Kanel
  • 3 æg
  • 1 dl. Appelsinjuice
  • ½ tsk. Salt
  • 8 skiver Brioche toast (evt. fra United Bakeries)
  • Frisk frugt (valgfrit)

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200c.
  2. Smelt smørret og rør det sammen med honning og kanel.
  3. Smør en bradepande med blandingen.
  4. I en skål piskes æg, appelsinjuice og salt sammen.
  5. Vend hver skive brød i æggeblandingen og læg dem herefter i fadet.
  6. Valgfrit: Har du mere af det smeltede smør tilbage, kan du hælde det over toastskiverne.
  7. Kom fadet i ovnen og bag dem i ca. 15 min. indtil brødene er gyldne.
  8. Server evt. med frisk frugt og honning.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tatar på saltet chips med sennepsmayonnaise, friterede kapers og karse