Arme riddere med kanel og appelsin – nem morgenmad med et strejf af jul

Rødkål – Nem opskrift på hjemmelavet rødkål

 

Antal: 1 portion Tid: 40 min.   

 

Ingredienser

  • 500 g. rødkål (ca. ½ hoved)
  • 10 g. andefedt (kan erstattes af smør)
  • ½ dl. Æblecidereddike
  • 1 appelsin, saften herfra
  • 3-4 spsk. ribsgele
  • 7-8 laurbærblade
  • 1 kanelstang
  • 3 nelliker
  • Salt
  • Friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkålen i fine strimler.
  2. Varm andefedtet op i en stor gryde og sauter rødkålen heri, i ca. 4-5 min.
  3. Kom de resterende ingredienser i og lad det simre i 35-40 min. (afhængig af hvor meget bid, du stadig vil have i rødkålen)
  4. Smag til med salt, peber og evt. mere ribsgele
  5. Server lunt eller opbevar rødkålen på køl, i et skoldet glas, og lun inden servering.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arme riddere med kanel og appelsin – nem morgenmad med et strejf af jul