Ciabatta brød – nem opskrift på ciabatta, som ikke kræver mange ingredienser

Lakserilette – Nem lakserilette af varmrøget laks

 

Juletiden nærmer sig og det betyder julefrokoster.

Denne lakserilette er perfekt at servere til enten en julefrokost, påskefrokost eller bare når der skal lidt ekstra godt på frokostbordet.

Servér evt. lakseriletten på friskbagt ciabattabrød. Du kan finde opskriften på lækkert ciabattabrød med sprød skorpe og luftig krumme her.

 

Antal: 4 pers. Tid: 5-10 min.

 

Ingredienser

  • 200 g. varmrøget laks
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2-3 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 lille bundt purløg
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber

 

Fremgangsmåde

  1. Hvis der er skind på laksen, skal det først fjernes. Mos herefter laksen med en gaffel – jeg foretrækker stadig lidt trævlet laks men det er op til dig selv, hvor most du ønsker den.
  2. Hak purløget fint.
  3. Rør alle ingredienserne sammen med laksen.
  4. Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. mere citronsaft

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciabatta brød – nem opskrift på ciabatta, som ikke kræver mange ingredienser