Skyr trifli med bærkompot og granola

BBQ blomkålssnack – low carb snack

 

Antal: 4 pers. Tid: 30 min.  

 

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 dl. Mandelmel
  • 2 tsk. Hvidløgspulver
  • 2 tsk. Røget paprika
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • 3 æg
  • 1 dl. BBQ sauce
  • 1 tsk. Honning

 

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 C. varmluft.
  2. Del blomkålet i mindre buketter.
  3. Bland mandelmel, hvidløgspulver, røget paprika, salt og peber sammen.
  4. Pisk æggene godt sammen og vend blomkålsbuketter heri. Sørg for at de er godt dækket af æg.
  5. Kom herefter blomkålsbuketterne i en stor frysepose (du kan også bare bruge en stor skål men det nemmeste og bedste resultat opnås med en frysepose) og kom rubben i.
  6. Slå knuden om posen men sørg for at der stadig er meget luft i posen og ryst posen godt, så rubben fordeler sig på blomkålsstykkerne.
  7. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 min. indtil de er gyldne og sprøde.
  8. Bland BBQ sauce og honning sammen og vend de bagte blomkålsbuketter heri.
  9. Fordel dem igen på bradepanden og bag dem i yderligere 5 min. så BBQ saucen sætter sig fast.
  10. Lad dem køle af i et par minutter, inden servering.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyr trifli med bærkompot og granola