Knækbrød med avocadocreme og laks

Smoothie bowl med jordbær, banan og sprødt knækbrødsdrys

 

Smoothie bowls er en anderledes, sjov og mættende måde at indtage en smoothie på.

Det er en cremet smoothie som serveres i en skål og toppes med bl.a. frisk frugt, nødder, kerner eller lignende.

Du kan også se opskrift på min smoothie bowl med hindbær, banan og kokos her eller den eksotiske med papaya, mango og appelsin her.

 

Antal: 2 pers. Tid: 10 min.

 

Ingredienser

  • 3 skiver sprødt knækbrød (jeg bruger selv sigdal bakeries glutenfri havre knækbrød men jeg tror at alle sprøde knækbrød med lidt kerner i, kan gøre det)
  • 3 dl. frosne jordbær
  • 3 dl. havredrik
  • 1 banan
  • 1 tsk. Vaniljesukker (kan erstattes af anden sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Blend eller knus knækbrødet, så det bliver til drys.
  2. Kom jordbær, havredrik, banan og vaniljesukker i en blender og blend til det har en ensartet og cremet konsistens.
  3. Hæld smoothien op i to skåle, drys med knust knækbrød og evt. friske jordbær.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød med avocadocreme og laks