Laksetatar med varmrøget laks, anrettet på sprød toast

Grønne asparges med bacon – Opskrift til både grill og ovn

 

Asparges med bacon er en klassisk grillret – og med god grund. Baconsvøbte asparges er nemlig et kæmpe hit – og med denne opskrift, hvor de både kan laves på grill og i ovn, giver lækkert sprødt bacon til dine saftige asparges. Perfekt kombination!

Server retten som tilbehør til grillmaden, en god bøf eller sågår bare som en sundere snack. Opskriften er nem og lige til at gå til.

Antal: 4 pers. Tid: 30 min.  

Ingredienser

  • 1 bundt asparges
  • 2 pk. Bacon
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Bruger du ovn så opvarm ovnen til 200 grader, varmluft – ellers, varm grillen op til middel-høj varme.
  2. Knæk enderne af aspargesene.
  3. Vikl bacon rundt om dine asparges. Jeg bruger 2 asparges til en skive bacon. Krydr med salt og peber.
  4. Bag i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 15-20 min. indtil baconen er sprød – eller ca. 15 min. på grillen.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksetatar med varmrøget laks, anrettet på sprød toast