Grønne asparges med bacon – Opskrift til både grill og ovn

Vaniljeis med hjemmelavet ymerdrys og jordbær – nem sommerdessert

Vaniljeis med sprød crunch af ymerdrys og friske jordbær er en rigtig skøn og nem sommer dessert.

Opskriften er lige til og laver du din egen ymerdrys, så tager det ikke mere end 25 minutter – har du derimod allerede et glas ymerdrys stående, ja så kan du have desserten klar på få minutter.

 

Antal: 4 pers. Tid: 25 min.

Ingredienser

  • 1 l. vaniljeis
  • Jordbær

Ymerdrys

  • 50 g. rugbrødsrester
  • 75 g. brun farin

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 175 grader, varmluft.
  2. Blend rugbrødsresterne og farinen fint.
  3. Fordel blandingen på en bradepande beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 13-15 min. – hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  4. Lad det køle helt af.
  5. Fordel isen i fire skåle, anret med jordbær og ymerdrys.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne asparges med bacon – Opskrift til både grill og ovn