Tunsalat, portionsanrettet – nem og hurtig opskrift på tunsalat i glas

Kartoffelsalat – Opskrift på klassisk, kold kartoffelsalat

Nem, klassisk kartoffelsalat er en opskrift som er et kæmpe hit til både frokoster og som tilbehør til grillmaden.

Kold kartoffelsalat er særdeles velegnet til aftensmad som bl.a. pølser, grillkød og selvfølgelig også på frokostbordet.

 

Søger du opskrifter på andre kartoffelsalater, er disse opskrifter helt klart også værd at give et forsøg

 

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.

Ingredienser

  • 1 kg. Kartofler, kogte og skåret i halve/kvarte
  • 2-3 spsk. creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 bundt purløg
  • Radiser

Fremgangsmåde

  1. Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep og sukker sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Hak purløg fint. Skær radiserne i tynde skiver.
  3. Vend kartoflerne, purløgen og radiserne sammen med dressingen. Drys evt. lidt ekstra purløg på toppen.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunsalat, portionsanrettet – nem og hurtig opskrift på tunsalat i glas