Vaniljesyltede rabarbere

Amaretto sour

Amaretto sour er en drink med en perfekt kombination af det søde og syrlige

Med sin kombination af sødme fra amarettoen og det syrlige fra citrussaft har du her en af mine yndlings cocktails. Det er samtidig også en nem cocktail som imponerer gæsterne.

 

Værd at vide om Amaretto sour

  • Amaretto er en abrikoslikør med smag som minder om marcipan
  • Er du bekymret for salmonella, så brug pasteuriseret æggehvide
  • Appelsinskallen er ”prikket over i´et” – den kan undlades.

 

Så blev det igen tid til fredagscocktailen og konceptet er som følgende:

  • Min mand og jeg afprøver nye drinks hver fredag
  • Torsdagen efter lægger jeg så drinkopskriften op, så i kan nå at handle ind til den
  • Fredag er det så jeres tur, til at være bartenderne – Jeg glæder mig til at se jeres resultater. (Husk at del dem med mig på enten instagram med tagget @madogdessert.dk eller på min Facebookside Facebook.com/madogdessert.dk)

 

 

Antal: 2 pers. Tid: 5 min.

Ingredienser

  • 12 cl. Amaretto
  • 6 cl. Sukkersirup
  • 6 cl. Citronsaft
  • 6 cl. Æggehvide
  • Appelsinskal
  • isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom amaretto, sukkersirup, citronsaft og æggehvide i en shaker. Ryst den godt, så alle ingredienserne blandes. Smag til.
  2. Kom isterninger i shakeren og ryst igen i en 10-15 sek. Indtil shakeren er helt kold.
  3. Hæld drinken over i glassene.
  4. Pres appelsinskallen lidt sammen, inde over drinken, så appelsinens olier frigives og anret herefter appelsinskallerne i glassene.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljesyltede rabarbere