Souvlaki – græske spyd med marineret svinekød

Chiagrød med müsli og sirup

Plantebaseret chiagød med hjemmelavet müsli, sirup og friske bær

Chiagrød er nem morgenmad, især fordi det blot skal røres sammen dagen før og trække natten over på køl.,

Eksempler på topping til chiagrød

  • Müsli
  • Frisk frugt
  • Nødder
  • Bær
  • Kokos

Se også andre opskrifter på chiagrød til morgenmad her

  • Blåbær chiagrød med friske bær og marengs
  • Chiagrød med mango, friske hindbær og hvid chokolade

 

Antal: 1 stor (eller 2 små) portioner Tid: 15 min.  (+ trækketid min. 4 timer)

Ingredienser

  • 3 spsk. chiafrø
  • ½ tsk. Vaniljesukker
  • 2 dl. havredrik (kan erstattes af mælk, kokosmælk, mandeldrik, soyadrik m.m.)

Topping

Fremgangsmåde

  1. Rør chiagrød, vaniljesukker og havremælken sammen. Lad den stå på køkkenbordet i 10-15 min. og rør så igen (dette er for at chiafrøene fordeler sig. Du kan også stille den på køl i 30-60 min. og så lige rører rundt en enkelt gang.)
  2. Stil på køl over natten eller mindst 4 timer.
  3. Rør i chiagrøden. Hæld den over i en skål, portionsglas eller andet og server med müsli, friske bær og sirup på toppen.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Souvlaki – græske spyd med marineret svinekød