Ovnbagte gulerødder – marineret i hyldeblomstsaft og mynte

Krydrede majskolber – opskrift på grillede, spicy majskolber

Nem opskrift på grillede majskolber med krydderier

Grillede majskolber er det både nemt at lave og så er det noget af det bedste mad tilbehør, særdeles til de varme grillaftener.

Jeg har givet majskolberne et krydret og spicy twist. Prøv dem evt. til mexicansk mad, såsom fajitas, tacos m.m.

 

Antal: 4 pers. Tid: 1 time

Ingredienser

  • 4 majskolber
  • 75 g. smør, blødt
  • 2 spsk.. Creme fraiche
  • 1-2 tsk. Chiliflager
  • 2 tsk. timian
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • ½ tsk. Paprika
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • Limebåde

Fremgangsmåde

  1. Læg majskolberne i blød i koldt vand i 30 min.
  2. imens rører vi alle øvre ingredienser sammen. Smag til med chiliflagerne, salt og peber. Stil til side.
  3. Grill majskolberne i ca. 15-20 min. indtil bladene er blevet gyldne og majskolberne forholdsvis bløde.
  4. Fjern bladene, smør majskolberne med lidt af smørret (gem resten til servering) og grill yderligere ved høj varme i ca. 5 min.
  5. Server majskolberne med chili smør og limebåde.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte gulerødder – marineret i hyldeblomstsaft og mynte