Krydrede majskolber – opskrift på grillede, spicy majskolber

Bagekartofler med fyld af hvidløgs-flødeost, bacon og svampe

 

Nemme, mega cremede, fyldte bagekartofler – så bliver det ik´bedre

Den her opskrift på nemme bagekartofler med cremet fyld af hvidløgs-flødeost, bacon og svampe er et sikkert hit, når der skal serveret nemt aftensmad – uanset om det er hverdagsmad eller gæstemad du er ude efter, så kan disse bagekartofler serveres.

 

Antal: 4 pers. Tid:  1,5 time

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 250 g. Flødeost med hvidløg (jeg bruger buko garlic)
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 200 g. bacon, i tern
  • 125 g. champignon
  • 1 lille håndfuld purløg
  • Salt / friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rens kartoflerne og prik hul i toppen med en gaffel.
  2. Bag dem møre ved 200 grader, alm. ovn i ca. 1 time- 1 t, 15 min. (tid kan variere afhængig af størrelse på bagekartoflerne)
  3. Imens steges bacon sprødt. (kom baconfedtet i en stor skål og stil til side til senere)
  4. Når bacon er stegt sprødt, tages det af. Champignon skæres i tern og steges gyldne ved høj varme.
  5. Skær toppen af, udhul forsigtigt bagekartoflerne og kom kartoffelfyldet op i skålen med baconfedt.
  6. Kom også de sprøde bacontern og champignon i skålen.
  7. Tilsæt flødeost, finthakket purløg og rør det hele godt sammen. Brug evt. en håndmixer på laveste hastighed. Tilsæt creme fraiche indtil ønskede konsistens (det skal være godt cremet men stadig fast – 2 spsk. plejer at passe meget godt)
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Kom fyldet ned i bagekartoflerne igen. Sørg for at presse fyldet godt ned, så bagekartoflen bliver fyldt helt ud. Bag dem gyldne på toppen i ca. 15 min. ved 200 grader, varmluft.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede majskolber – opskrift på grillede, spicy majskolber