Croque monsieur

Cremede majs

Cremede majs er en opskrift på noget af det nemmeste – men også lækreste tilbehør til aftensmaden.

Server cremede majs til f.eks. kylling eller en rød bøf.

 

Antal: 4 pers. Tid: 15 min.

Ingredienser

  • 450 g. majs fra dåse, drænet
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 1 hvidløg
  • Salt / friskkværnet peber
  • Lidt maizena

Fremgangsmåde

  1. Kom de drænede majs, piskefløde og hvidløg i en gryde.
  2. Lad det simre i ca. 10 min., under omrøring, indtil det er begyndt at tykne.
  3. Opløs en lille smule maizena i den cremede majs, hvis du ønsker den tykkere.
  4. Smag til med salt og peber.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croque monsieur