Kylling i hvidvin- og estragonsauce med bagte rodfrugter

Dadelkugler med appelsin og kakao

Nem opskrift på sundere dadelkugler med appelsin og kakao

 

De her dadelkugler er en sundere udgave af havregrynskugler, hvor dadlerne giver dem sødme og cremede konsistens.

Appelsin- og kakaosmagen er en perfekt smagskombination og kan sagtens snackes en aften eller stilles på bordet til gæsterne.

 

Se evt. også disse opskrifter

 

Antal: ca. 15-20 stk. Tid: 10 min. + 1 time på køl

Ingredienser

  • 200 g. dadler
  • 75 g. havregryn
  • 3 spsk. kakao, usødet
  • 1 tsk. Salt
  • 1 appelsin, saft og skal
  • + 3 spsk. kakao, usødet, til at trille dem i

Fremgangsmåde

  1. Blend dadler, havregryn, kakao og salt sammen med saften og skallen fra 1 appelsin.
  2. Stil massen på køl 1 time.
  3. Hæld kakaopulver i en bøtte. Tril dadelmassen til små kugler og rul kuglerne i kakaopulveret.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i hvidvin- og estragonsauce med bagte rodfrugter