Croque monsieur ala italiano – med parmaskinke og pesto

Bagte rodfrugter med timian

Nem opskrift på bagte rodfrugter – perfekt tilbehør til aftensmaden og kød

 

Rodfrugter kan tilberedes på mange måder – de kan bl.a. steges, grilles, moses og bages. En af mine favoritter er bagte rodfrugter, de er nemlig så nemme at lave og smager helt fantastisk.

Det her er den helt nemme og enkle opskrift på bagte rodfrugter men vil du pifte opskriften endnu mere op (selvom rodfrugterne er så dejlige og velsmagende i sig selv), så prøv evt. at mariner i honning el.lign.

 

Antal: 4 pers. Tid: 25 min.

Ingredienser

  • 1 kg. blandede rodfrugter (f.eks. pastinak, rødbede, kartofler og gulerødder)
  • 3 fed hvidløg
  • En håndfuld timian, finthakket (eller andre rodfrugter)
  • Olivenolie
  • Salt / friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 220 grader, varmluft.
  2. Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløgene og knus dem let med en kniv. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Kom lidt olivenolie, salt, peber og finthakket timian ved. Vend det sammen.
  4. Bag i ovnen i ca. 20 min. – der må stadig godt være lidt bid i.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croque monsieur ala italiano – med parmaskinke og pesto