Verdens bedste røræg

Super sprøde halloumi fritter

Sprøde uden på – og helt cremede inden i

Halloumi er en hård ost, som bruges af mange i det vegetariske køkken, da man bl.a. kan bruge halloumi som erstatning for kød i en burger, salat eller lignende.

Vil du leve lidt mere vegetarisk, så prøv at erstatte kylling med halloumi i netop opskrifter som ovenstående (salater, burgere, sandwich m.m.)

Halloumi kan tilberedes på mange måder. I den her opskrift på sprøde halloumi fritter, er de først panerede og derefter friterede – præcis som hvis du skulle lave pommes frites.

Har du allerede smagt bl.a. mozzarella sticks, så vil de her helt sikkert også falde i god jord.

 

Serveringsforslag:

Server evt. med den italienske, lækre tomatsauce: Marinara dip, som du finder opskriften på her.

 

Opskrift på friterede halloumi fritter

Antal: 4 pers. Tid: 15 min.

Ingredienser

  • 600 g. Halloumi
  • 2 æg
  • Hvedemel
  • Pankorasp
  • salt/peber
  • fritureolie

Fremgangsmåde

  1. Skær halloumi ud i aflange blokke, så det bliver til grove fritter. Dyp dem med køkkenrulle, for at tørre eventuelt væske af.
  2. Placer tre skåle med hhv. hvedemel, pisket æg og pankorasp. Rør lidt salt og peber i hvedemelet.
  3. Opvarm friture olie i en gryde til 180 grader.
  4. Vend først halloumi fritterne i hvedemel. Enkeltvis. Herefter i æg og slut med pankorasp.
  5. Fritér dem et par stykker af gangen i 2-3 min. indtil de er gyldenbrune.
  6. Lad alle fritterne dryppe af på køkkenrulle inden servering.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste røræg