Kylling satay

Verdens bedste røræg

Cremede røræg/scrambled egg – min bedste opskrift, som vi bruger gang på gang, på gang.

Røræg eller scrambled egg, som også bruges i mange danske hjem, er i virkelig ”bare” æg der steges med lidt mælk eller fløde mens der røres rundt. Det lyder super simpelt at lave røræg – det er det også men hvis man har for høj varme, rør for lidt, ikke har nok mælk/fløde til eller glemmer at tilsmage, så står man pludselig med en ret kedelig portion røræg.

Den her opskrift på røræg er super nem og perfekt, uanset om det er til det enkle morgenmadsbord eller den helt store brunch. Jeg servere oftest med bacon og brød til.

 

Opskrift på de bedste røræg/scrambled egg

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.

Ingredienser

  • 6 røræg
  • ¼ dl. sødmælk
  • ½ dl. piskefløde
  • Lidt revet muskatnød
  • 15 g. smør
  • Salt / friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rør æggene sammen med mælk, piskefløde og lidt revet muskatnød.
  2. Varm en pande op ved lav-middelvarme med lidt smør på og hæld herefter æggemassen på.
  3. Brug en dejspartel til hele tiden at få rørt rundt i rørægget. Det er forskelligt fra komfur til komfur, hvor længe der skal have men det er vigtigt at så snart du kan se at det er ved at være færdigt, så tages panden af varmen og røræggen smages til med salt og peber.
  4. Lad panden med æggene stå og sætte sig i et par minutter og derefter klar til servering.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling satay