Mangosalat med kokos og cashewnødder

Nemme popcorn med smag af flødekaramel og popcorn med mørk chokolade og appelsin

 Nemme popcorn med smag. Perfekt til filmaftenen eller børnefødselsdagen.

(Reklame. Denne opskrift indeholder reklamelink og betegnes derfor som reklame, da jeg er ambassadør for Easis)

 

Popcorn med smag er både nemt at lave og et kæmpe hit for børn, såvel som for voksne. Du kan bl.a. servere den til en film aften med familien, børnefødselsdagen eller festen.

Opskrifterne her er på popcorn med flødekarameller og med mørk chokolade- og appelsin men det er virkelig kun fantasien der sætter grænser. Du kan f.eks. også prøve med hvid chokolade og frysetørret hindbær eller lakrids. Mulighederne er mange.

Jeg har brugt light popcorn og flødekarameller samt den mørke chokolade med appelsin fra Easis, for at gøre det til et lidt sundere alternativ. Du kan selvfølgelig også bruge helt almindelige flødekarameller eller chokolade i stedet.

 

Opskrift på popcorn med smag af flødekarameller og mørk chokolade- og appelsinsmag.

Antal: 1 portion Tid: 5 min.

Ingredienser

Popcorn med flødekaramel

Popcorn med mørk chokolade og appelsin

Fremgangsmåde

Popcorn med flødekaramel

  1. Pop popcornene.
  2. Smelt flødekaramellerne i mikroovnen. De skal have ca. 1-2 minutter afhængig af hvilken variant du bruger.
  3. Fordel popcornene på et stykke bagepapir og hæld den smeltede karamelmasse samt lidt flagesalt ud over. Rør rundt i popcornene, så karamellen fordeler sig.
  4. Lad popcornene køle af, så karamellen størkner.

Popcorn med mørk chokolade- og appelsinsmag

  1. Metoden er præcis den samme som ovenstående. Blot hak chokoladen og smelt. Hæld over popcornene, drys med flagesalt og vend det, så chokoladen bliver fordelt på popcornene.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangosalat med kokos og cashewnødder