Scones med bacon og cheddar

Parmesanchips

Chips af parmesanost – perfekt som salattopping eller til suppen

Parmesanchips er super nemme at lave og og en sprød, tynd chips udelukkende bestående af parmesanost – og lidt krydderier. Jeg har brugt rosmarin men brug gerne de krydderier du lige har – timian, oregano osv. kan sagtens også bruges.

Parmesanchipsene er virkelig lækre som topping til salaten, til suppen eller bare en lidt sundere snack.

 

Prøv f.eks. parmesanchipsene til disse retter:

 

Opskrift på chips af parmesanost

Antal: 15-20 stk. Tid: 10 min.

Ingredienser

  • 200 g. parmesan
  • Rosmarin, finthakket (kan undlades eller erstattes af andre krydderier)
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader, am. Ovn.
  2. Riv parmesanen fint og fordel på en bageplade med papir i små cirkler.
  3. Drys lidt finthakket rosmarin og friskkværnet peber ud over.
  4. Bag i ovnen i ca. 8-10 min. Hold øje undervejs, da tiden afhænger af hvor store og tykke du har lavet dine cirkler.

 

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scones med bacon og cheddar