Tomatsalsa – nem opskrift på frisk tomatsalsa

  Vi laver ofte mexicansk mad herhjemme og i mange år tyede jeg faktisk til den købevenlige version fra supermarkederne. Selvom det er nemt bare lige at tage en færdig salsa ned fra hylden i supermarkedet, så lad os lige slå en ting fast ? det er bare ikke det samme, og denne opskrift på tomatsalsa er så nem, at det vil være en hel skam at servere en købesalsa til sin lækre, mexicanske mad. Vi spiser salsaen til det meste mexicanske mad herhjemme, men især enchiladas med oksekød kan anbefales. Se min opskrift her.   Antal: 4 pers.  Tid: 10 min. Ingredienser 4 gode, store tomater. ½ rødløg ½ rød chili 2 fed hvidløg 2 spsk. Olivenolie ½ tsk. Sukker Saften fra ½ lime 1 tsk. tomatpure Salt og peber   Fremgangsmåde Hak tomater, rødløg, chili og hvidløg fint. Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt og peber.