Appelsin- og vaniljemarineret laksetatar i kræmmerhuse

Det her er en sød appetizer eller forret, som er perfekt i anledning af fest eller hvis du blot har gæster der skal imponeres.   Opskriften er nem og hurtig at lave – ser flot ud og smager fantastisk.   Pas på med ikke at bruge alt for meget vanilje, da retten kan ende med at blive for sød. Du kan også erstatte vaniljen med citronskal, hvis du hellere vil have en syrlig ret.   Antal: 8 stk. Tid: 20 min.   Ingredienser 250 g. laks 1 appelsin ½ tsk. Vaniljepasta ½ Avocado 1 spsk. Finthakket dild ¼ agurk Havsalt 8 stk. Karen wolf mini kræmmerhuse   Pynt Dild Skovsyre Havsalt   Fremgangsmåde Pres saften ud af appelsinen og kom det i en skål. Tilsæt vaniljepasta og 1 spsk. Finthakket dild. Rør det godt sammen. Skær laksen i helt små tern og vend det i marinaden. Stil på køl i 10-15 min. Skær avocado og agurk i små tern. Sigt saften fra laksen og vend det sammen med agurk og avocado. Smag til med salt. Kom det i kræmmerhusene og anret med dild og skovsyre. Anret evt. kræmmerhusene i et glas fyldt med salt, så de holdes oppe.  

Tip!

Husk at frisk laks altid skal fryses i mindst 24 timer.