Lakseruller – laksemousse rullet i agurk

  Lakseruller er en nem og let snack, som ikke tager mere end 10 min. at lave. Jeg kan varmt anbefale lakserullerne som en appetizer/snack eller forret til bl.a. nytårsaften eller bare en dag, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af maden – men det stadig skal være nemt og hurtigt.     Antal: 8 stk. Tid:  10 min.   Ingredienser
  • 1 agurk
  • 125 g. varmrøget laks
  • 2 spsk. cremefraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 bundt dild
  • 1 citron, saften fra
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Stenbiderrogn (valgfrit)
  Fremgangsmåde
  1. Vask agurken og skær den i tynde skiver, enten ved brug af et mandolinjern eller en bred skræller.
  2. Mas den varmrøgede laks med en gaffel. Hak dilden fint. (gem evt. lidt til pynt)
  3. Bland cremefraiche, mayonnaise, dild, citronsaft sammen med laksen og smag til med salt og peber.
  4. Fordel 1-2 tsk. Laksemousse på en skive agurk og rul den sammen. Gentag med de resterende.
  5. Pynt evt. med stenbiderrogn på toppen og lidt dild.
      Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk