Salat to go - Mexicansk salat med langtidssimret oksekød
Salater to-go er en nem men stadig enormt lækker måde at spise salat på, især i de travle hverdage, da det sagtens kan forberedes til et par dage ad gangen.
Antal: 2 portioner Tid: 2 timer
Ingredienser
- 300 g. gullash kød (eller spidsbryst)
- Olivenolie
- 1 L. oksefond
- 1 spsk. tomatpure
- 1 tsk. Spidskommen
- 1 tsk. Røget paprika
- ½ tsk. Chilipulver
- 5 Laurbærblade
- ½ spidskål
- 1 gul peberfrugt
- 3 spsk. majs
- 1 avocado
- ½ agurk
- 50 g. revet mozzarella eller cheddar
- Koriander
- ½ lime, saften fra
- Skær kødet i mundrette tern.
- Varm lidt olivenolie op i en gryde og brun kødet af.
- Tilsæt oksefond, tomatpure, spidskommen, røget paprika, chilipulver og laurbærblade.
- Lad retten simre i 1,5 time.
- Skær spidskål i tynde strimler.
- Skær gul peberfrugt, agurk og avocado i tern.
- Kom først spidskål i glasset. Herefter lagvis kødet, majs, gul peberfrugt, agurk og avocado.
- Pres lidt lime saft ud over.
- Kom øverst mozzarella og koriander på toppen.