Gulerodsfritter med parmesan

  Antal: 4 pers. Tid: 30 min.     Ingredienser
  • 500 g. gulerødder
  • 2 æg
  • 3 spsk. vand
  • 100 g. parmesan
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Persille (valgfrit)
 Dip Fremgangsmåde
  1. Opvarm ovnen til 200 C. varmluft.
  2. Skær gulerødderne i aflange stykker, så det ligner pommes fritter. (der er masser af vitaminer i skrællen, så den fjerner jeg ikke men hvis du ikke ønsker skræl på, så skræller du dem bare inden du skærer dem ud.)
  3. Pisk æg og vand sammen i skål eller dyb tallerken.
  4. Riv parmesanosten fint og kom i en anden skål eller dyb tallerken.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir.
  6. Dyb først gulerods stængerne i æg og vend dem herefter i parmesanosten.
  7. Placer dem på bradepanden. Fortsæt til der ikke er flere tilbage.
  8. Drys med salt og friskkværnet peber.
  9. Bag i ovnen i ca. 15-20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde.
  10. Drys evt. finthakket persille udover inden servering.
      Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk