Knækbrød med avocadocreme og laks

Jeg kan godt lide når min morgenmad er nem, hurtig at lave og samtidig smager virkelig lækkert.   Jeg er derfor kæmpe fan af knækbrød - og kæmpe fan af lækkert pålæg.   Her er en nem opskrift på knækbrød med avocado creme og koldrøget laks.   Antal: 2 pers. Tid:  10 min.   Ingredienser
  • 4 knækbrød
  • Koldrøget laks, i skiver
  • 4 radiser
  • Purløg
  • 1 avocado
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. Citronsaft
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • rødbedespirer
  Fremgangsmåde
  1. Flæk avocadoen på midten og pil stenen ud.
  2. Kom avocadofyldet i en skål sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
  3. Mos det, så det bliver godt blandet sammen, med en gaffel. Jeg moser det oftest kun let, da jeg godt kan lide at der er nogle større stykker avocado i min avocadocreme.
  4. Smag til og suppler evt. med mere salt, citronsaft og peber.
  5. Kom avocadocremen på knækbrød.
  6. Herefter koldrøget laks, radiser skåret i tynde skiver, purløg og evt. rødbedespirer
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk