Bønnesalat med avocadodressing

Salat af grønne bønner med bacon og avocado dressing

Nem salat som er perfekt som tilbehør i grillsæsonen - velegnet til både røde bøffer, kylling og fisk. Salaten kan også serveres som måltidssalat med varmrøget laks.   Antal: 4 pers.  Tid: 20 min. Ingredienser
  • 400 g. grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 250 g. bacon, i tern
  • isterninger
Avocado dressing
  • ½ avocado (er den lille, så brug en hel)
  • ½ dl. rapsolie
  • ½ hvidløg
  • ½ tsk. Dijonsennep
  • ½ citron, saften fra
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  Fremgangsmåde
  1. Steg baconen sprødt. Stil til side.
  2. Kog bønnerne i letsaltet vand i et par minutter. Kom dem herefter over i en skål med koldt vand og isterninger (vandbad)
  3. Pil rødløget og skær det i tynde både eller skiver. Kom både bønner, det sprøde bacon og rødløg i en skål
  4. Blend alle ingredienserne til avocadodressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Vend avocadodressingen sammen med bønnesalaten.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: