Rugbrøds- og kokos müsli

Hjemmelavet müsli med bl.a. rugbrødsrester, kokosolie og ristede kokosflager. Müsli er perfekt tilbehør til din morgenmad - uanset om du er til skyr, chiagrød, havregrød, yoghurt eller hvad du er til, så kan det toppes med en omgang hjemmelavet müsli.   Antal: 1 stor portion Tid: 15 min. Ingredienser
  • 100 g. rugbrødsrester
  • 50 g. havregryn, grov valsede
  • 75 g. kokosolie
  • 15 g. honning
  • 30 g. solsikkekerner
  • 25 g. græskarkerner
  • 20 g. kokosflager
  • 15 g. hørfrø
  Fremgangsmåde
  1. Opvarm ovnen til 175 grader, varmluft
  2. Blend rugbrødsresterne fint. Kom der herefter i en skål sammen med havregrynene.
  3. Smelt kokosolie og honning i en gryde. Vend rugbrøds-havregrynsblandingen heri, indtil alle ingredienserne er våde.
  4. Spred det ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 8-10 min. – hold øje undervejs, så det ikke bliver for mørkt
  5. Lad rugbrødsblandingen køle ned og rør det herefter sammen med de resterende ingredienser.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: