Hyldeblomst sour – opskrift på forfriskende, sommerlig drink med hyldeblomst og gin

Er du på udkig efter en nem, forfriskende og sommerlig drink, så er hyldeblomst sour svaret!

Hyldeblomst sour er min egen nyfortolkning af sour-drinksene, hvor jeg har brugt min egen hjemmelavede hyldeblomstsaft – du kan også bare købe en eller bruge en hyldeblomst sirup (gør du det, skal du dog skære gevaldigt ned/eller helt fra, sukkersiruppen)  

Så blev det igen tid til fredagscocktailen og konceptet er som følgende:

  • Min mand og jeg afprøver nye drinks hver fredag
  • Torsdagen efter lægger jeg så drinkopskriften op, så i kan nå at handle ind til den
  • Fredag er det så jeres tur, til at være bartenderne – Jeg glæder mig til at se jeres resultater. (Husk at del dem med mig på enten instagram med tagget @madogdessert.dk eller på min Facebookside Facebook.com/madogdessert.dk)
  Antal: 2 pers. Tid: 10 min. Ingredienser
  • 12 cl. Gin
  • 6 cl. Hyldeblomstsaft (se opskrift her)
  • 6 cl. Sukkersirup
  • 6 cl. Citronsaft
  • 6 cl. Æggehvide
  • isterninger
Fremgangsmåde
  1. Kom gin, hyldeblomstsaft, sukkersirup, citronsaft og æggehvide i en shaker. Ryst den godt, så alle ingredienserne blandes. Smag til.
  2. Kom isterninger i shakeren og ryst igen i en 10-15 sek. Indtil shakeren er helt kold.
  3. Kom evt. lidt isterninger i glassene. Hæld drinken over.
  1. Pynt evt. med hyldeblomst
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: