Italienske hapsere med parmaskinke, tomat og mozarella

Nem opskrift på mini hapsere som også kan fungere som tapas eller appetizers til eksempelvis fester

Mini knækbrød med tomat, parmaskinke (eller serrano), frisk mozarella og basilikum – en perfekt lille og nem hapser at servere for sine gæster eller bare til tapasbordet. Jeg er selv helt vild med små hapsere, så derfor er nemme opskrifter på små hapsere et hit herhjemme. Jeg serverer ofte hapsere som disse til et godt glas vin eller champagne, når vi skal hygge ekstra meget – eller når vi får gæster og det skal være nemt.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min.   Ingredienser
  • Små knækbrød (eller rugbrødschips)
  • 125 g. parmaskinke eller serranoskinke
  • 125 g. frisk mozarella
  • Cherrytomater
  • Basilikum
  • balsamico glaze
  • Salt/friskkværnet peber
  Fremgangsmåde
  1. Halvér tomaterne og skær mozzarellaen samt skinken i mindre stykker.
  2. Anret knækbrødene med tomat, parmaskinke, mozzarella, basilikum, salt, friskkværnet peber og evt. lidt balsamico glaze.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: