Cremede majs er en opskrift på noget af det nemmeste – men også lækreste tilbehør til aftensmaden.
Server cremede majs til f.eks. kylling eller en rød bøf.
Antal: 4 pers.
Tid: 15 min.
Ingredienser
- 450 g. majs fra dåse, drænet
- 2,5 dl. piskefløde
- 1 hvidløg
- Salt / friskkværnet peber
- Lidt maizena
Fremgangsmåde
- Kom de drænede majs, piskefløde og hvidløg i en gryde.
- Lad det simre i ca. 10 min., under omrøring, indtil det er begyndt at tykne.
- Opløs en lille smule maizena i den cremede majs, hvis du ønsker den tykkere.
- Smag til med salt og peber.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: