Opskrift på nem, mexicansk majssalsa – perfekt tilbehør til tortillas, quesadillas, nachos, fajitas m.m.
Majssalsa er perfekt som topping/tilbehør til din mexicanske aftensmad.
Kom dem evt. på som topping til tortillas med min opskrift på pulled oksekød.
Antal: 4 pers.
Tid: 10 min.
Ingredienser
- 300 g. majs, drænede
- 1 rødløg
- ½-1 rød chili
- 2 spsk. frisk koriander, finthakket
- 2 tsk. Spidskommen
- 1 lime, saften fra
- Salt
Fremgangsmåde
- Hak rødløg, koriander og chili fint.
- Kom alle ingredienserne i en skål eller pose og rør det godt sammen.
- Smag til med limesaft og salt.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
- Facebook
- Instagram
- Pinterest
- Bloggers delight