Majssalsa

Opskrift på nem, mexicansk majssalsa – perfekt tilbehør til tortillas, quesadillas, nachos, fajitas m.m.

Majssalsa er perfekt som topping/tilbehør til din mexicanske aftensmad.   Kom dem evt. på som topping til tortillas med min opskrift på pulled oksekød.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min. Ingredienser
  • 300 g. majs, drænede
  • 1 rødløg
  • ½-1 rød chili
  • 2 spsk. frisk koriander, finthakket
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 1 lime, saften fra
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Hak rødløg, koriander og chili fint.
  2. Kom alle ingredienserne i en skål eller pose og rør det godt sammen.
  3. Smag til med limesaft og salt.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight