Cheesecake med havreknas og friske bær

Opskrift på den nemmeste cheesecake i glas med knas af havrekiks, friske bær og mynte

  Mange kender cheesecake som den klassiske store kage med husblas men den her opskrift er portionsanrettet, uden husblas og så tager den maks 10 min. at lave. Den portionsanrettede cheesecake er derfor også oplagt og perfekt til når man får gæster og vil bruge minimal af tid i køkkenet. Opskriften er nem og kræver ikke så mange ingredienser, så her er til en god og nem dessert.  

Opskrift på nem cheesecake med haveknas og friske bær

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.   Ingredienser
  • 2 dl. piskefløde
  • 150 g. flødeost
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 tsk. Vaniljesukker
 
  • 4 stk. havrekiks
  • 30 g. mandler
  • 25 g. smør
  • Lidt salt
 
  • Friske bær
  • Mynte, finthakket
  Fremgangsmåde
  1. Start med at hak havrekiks og mandler groft. Smelt smør i mikroovn og rør det sammen med de hakkede havrekiks, mandler og lidt salt. Stil til side.
  2. I en lille skål piskes fløden til let flødeskum. I en anden skål røres flødeost sammen med vaniljesukker og sigtet flormelis. Vend det sammen med den piskede fløde.
  3. Anret først med knas i bunden, herefter ostecremen og slut med lidt bær og finthakket mynte.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: