
Franske kartofler med en luksus dip af skønne stenbiderrogn og en syrnet fløde
Luksuriøs og alligevel ufattelig nem opskrift på en fantastisk appetizer til når det skal være ekstra godt – uanset om det er til en hygge aften derhjemme eller når gæsterne skal imponeres.
Appetizeren går enormt godt sammen med champagne – det gør både chips og rogn generelt, så her går man ikke helt galt i byen.
Antal: 4 pers.
Tid: 15 min.
Ingredienser
- 0,5 dl. piskefløde
- ½ citron
- 2 spsk. creme fraiche
- ½ rødløg
- stenbiderrogn
- Salt
- lidt purløg til topping
- 1 pose salte chips
Fremgangsmåde
- fløden i en skål og press saften fra den halve citron ned i. Rør det sammen og lad det herefter stå og tykne i 10 min.
- Rør creme fraiche, hakkede rødløg og ¾ af stenbiderrognen med i dressingen. Smag til med salt og evt. mere citronsaft.
- Pynt med det resterende stenbiderrogn og evt. lidt purløg.
- Server med de salte chips
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: