Ultra nemme, grillede spareribs (uden tilsat sukker)

 Opskrift på de nemmeste, lækre spareribs.

Reklame – denne opskrift er lavet i forbindelse med mit ambassadørsamarbejde med Easis – uden tilsat sukker.   Selv om sommervejret har ladet vente på sig, så ser det ud til at vejret endelig er begyndt at vende og vi kan begynde at ane solens varme. Det betyder også at hvis du endnu ikke har hevet grillen frem, så er det helt sikkert på tide nu. De her spareribs er vanvittig nemme at lave. De kræver ikke andet end spareribs og barbecuesauce fra Easis (du kan selvfølgelig også bruge min hjemmelavede barbecue sauce, som du finder opskriften på her) men med denne opskrift, bliver det ikke nemmere. Jeg serverer oftest mine spareribs med en god gang coleslaw til. Det kan du finde en opskrift på lige her.  

Opskrift på de nemmeste, grillede spareribs med barbecue sauce uden tilsat sukker

Antal: 4 pers. Tid: 1 time Ingredienser Fremgangsmåde
  1. Hvis der er hinde på bagsiden af benene, fjernes denne.
  2. Kog først benene i letsaltet vand i 30 min.
  3. tag dem herefter op og pensl et godt lag barbecue på begge sider af benene. (gem også lidt til pensling under grilningen)
  4. Grill ved indirekte varme ved omkring 180 grader i ca. 30 min. Pensl gerne et par gange med barbecue saucen undervejs samt krydr med salt og peber.
  5. Serveres med en god portion servietter til 😉
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: