Frikadellesandwich med æbleslaw

Opskrift på nem frikadellesandwich med frisk æbleslaw

Saftige frikadeller, sprød æbleslaw og luftige boller. Der er intet som at sætte tænderne i en frikadellesandwich / frikadelleburger og den her version er klart en version som jeg selv foretrækker. Ikke at den klassiske frikadellesandwich ikke er god nok men tilføjelsen af den sprøde salat: æbleslaw, giver bare lige dét ekstra til sandwichen. Du kan finde opskriften på mine saftige frikadeller her og min vanvittig gode rødkål lige her.  

Opskrift på frikadelleburger med æbleslaw og rødkål

Antal: 4 pers. Tid: 20 min. Ingredienser Æbleslaw
  • 1 spidskål
  • 2 æbler
  • 1 rødløg
  • Persille
  • 1 dl. creme fraiche
  • ½ dl. mayonnaise
  • 1 spsk. æblecider eddike (kan erstattes af hvidvinseddike)
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Sukker
  • Salt / friskkværnet peber
  Fremgangsmåde
  1. Lav frikadellerne efter min opskrift her.
  2. Skær spidskål i tynde strimler. Skær rødløg i tynde både og riv æblerne groft.
  3. I en anden skål røres alle ingredienserne sammen til dressingen. Smag til med salt og peber.
  4. Vend spidskålen, æblerne og rødløg sammen med dressingen, så det bliver godt blandet.
  5. Lun burgerbollerne i en forvarmet ovn i et par minutter.
  6. Anret burgeren med frikadeller og coleslaw. Evt. smør lidt mayonnaise på brødene inden.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight