Pumpkin spice iskaffe

Iskaffe med pumpkin spice sirup (græskarsirup)

  Den klassiske pumpkin spice latte er taget til helt nye højder – den populære kaffedrik er nemlig blevet opgraderet til en pumpkin spice IS-kaffe. Espresso og pumpkin spice sirup hældes over is. Toppes med sødmælk og skal det være ekstra lækkert, lidt flødeskum og kanel. Jeg har lavet min egen pumpkin spice sirup (jeg lover den er nem) og du kan finde opskriften ved at klikke lige her. Det kræver blot et bagt græskar, en sukkersirup og de klassiske pumpkin spice krydderier som bl.a. består af kanel, ingefær og nelliker.  

Opskrift på pumpkin spice iskaffe (iskaffe med græskarsirup og varme krydderier)

Antal: 1 stk. Tid: 5 min. (hvis pumpkin spice siruppen er lavet) Ingredienser
  • 120 ml. kold kaffe (gerne espresso)
  • 80 ml. pumpkin spice sirup (se min opskrift her)
  • Toppes med sødmælk
  • piskefløde og lidt stødt kanel
Fremgangsmåde
  1. Kom kold kaffe og pumpkin spice sirup i et glas.
  2. Fyld glasset med isterninger og top med mælk.
  3. Skal den være lidt ekstra lækker kan du komme lidt flødeskum og et drys stødt kanel på toppen.
      Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: