Lynstegt pak choi med sesam

Lynstegt pak choi med sesam

Asiatisk tilbehørsret med pak choi lynstegt i soyadressing og sesamfør

Pak choi er helt fantastisk som tilbehør til asiatiske retter og kan umiddelbart også serveres til det meste asiatiske mad. Pak choi kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder og til tider har jeg også fundet pak choi i de større, velassorterede supermarkeder som Kvickly eller Meny. Er du lige så vild med asiatisk mad som mig, så prøv nogle af nedenstående opskrifter  

Opskrift på lynstegt pak choi med soya og sesamfrø

Antal:  4 pers. Tid:  under 10 min. Ingredienser
  • 6 stk. pak choi
  • 3 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. soya
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk sesamfrø
  • Friskkværnet peber (evt. salt)
Fremgangsmåde
  1. Varm en pande op med lidt sesamolie
  2. Hak hvidløg fint og rør herefter sammen med soya. Stil til side.
  3. Flæk pak choi på midten.
  4. Steg pak choi af ved høj varme, først på ”bagsiden” af pak choi i ca. 1 min. og herefter vendes om, så skæresiden vender nedad.
  5. Hæld soya-og hvidløgsmarinaden over og lad det stege i ca. 1 minuts tid mere.
  6. Tag af panden og strø lidt sesamfrø over.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: