Kylling på ærtepure med rodfrugter, brændte løgskaller og urteolie

Bagt laks med citron og ingefær

Jeg elsker laks! Laks kan laves på så mange måder, og blive tilsmagt med så mange krydderier og krydderurter, det er nemt og kan tilberedes hurtigt.

Jeg har desværre ligget med en forkølelse i snart en uges tid, som har været svær at komme af med, så jeg besluttede mig for at overdøve laksen med ingefær og citron ? og nøj, hvor blev den bare lækker og saftig! Om den tager min forkølelse, det tvivler jeg på, men i det mindste fik jeg et rigtig lækkert måltid.

 

Antal: 4 pers. Tid: 20 min

Ingredienser

1 lakseside

1 citron

1×1 cm ingefær (ca. 2 tsk revet)

Salt og peber

Olivenolie

 

Fremgangsmåde

Drys en lille sjat olivenolie ud over laksen.

Skær citronen i halve og pres saften ud over laksen. Skær evt. 3 sider og læg oven på. De halve citroner kan du evt. smide med ind til laksen.

Riv ingefæren og fordel godt ud over laksen. Krydr med salt og peber.

Bag i ovn ved 200c i ca. 10 min.

Næste indlæg

Kylling på ærtepure med rodfrugter, brændte løgskaller og urteolie