One pot pasta med kylling, bacon og parmesanost

Hvorfor Masterchef? Hvad vil jeg gerne opnå?

Hvorfor Masterchef?
I dette indlæg vil jeg gerne gå helt tilbage fra før optagelserne startede til masterchef 2019. fortælle lidt om mine egne tanker og hvad jeg gerne vil bruge pengene på, hvis jeg vinder.

Det er nok på tide med et indlæg fra mig, som omhandler min deltagelse i masterchef 2019, (hvor vildt lyder det ikke?!) men indtil nu har jeg simpelthen haft så meget fokus på at få min madblog op at køre og begynde at dele mine skønne opskrifter med jer, så jeg håber selvfølgelig at det dette indlæg stadig vil være interessant for jer, selvom i på nuværende tidspunkt jo allerede ved at jeg er kommet med og klaret mig igennem trænings ugen.

Jeg husker tydeligt den dag jeg valgt at sende en ansøgning ind til Metronome, som står for castingen til masterchef; Jeg sidder i havestolen en sommerdag og nyder solen, mens jeg har sat min mor og mand i gang med at arbejde i haven. Vi skal nemlig holde bryllup lige om lidt. Ej, jeg var selvfølgelig også selv i gang, men på lige dét tidspunkt fik jeg simpelthen fjernet fokus fra det jeg var i gang med.  Jeg så nemlig et opslag fra Metronome på Facebook om at de søgte deltagere til masterchef 2019!

Mange af mine gæster, familie og venner, har gennem tiden hentydet til at jeg skulle melde mig til ? men lad os allerede nu lige slå én ting fast; at lave mad hjemme hvor du har tiden til at forberede og planlægge, kontra at stå i masterchef studiet og finde på en ret på under 5 min, kan vidst ikke sammenlignes.
Nå, men jeg så dette opslag og tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Alligevel tog det mig ikke mange minutter om at tage en beslutning. ?Det her, det gør jeg sku! Jeg ved jo godt at jeg kan?.

Ansøgningen blev sendt og månederne gik. Jeg havde faktisk forglemt helt den ansøgning, da min telefon pludseligt ringede mens jeg sad hos frisøren og blev gjort klar, få dage inden vores bryllup skulle stå.
Det var en glad og energisk stemme jeg blev mødt af i telefonen. Lige et par spørgsmål vedr. min ansøgning og så sluttede samtalen af med besked om at de meget gerne vil se mig!

Inden jeg så mig om, så stod jeg dér. Midt i studiet og i gang med min audition ret, hvor det kun handler om én ting ? nemlig at imponere dommerne og få overrakt ét af de eftertragtede hvide forklæder.
Min audition kommer jeg ind på i et senere opslag. Lige nu handler det om historien bag.

 

Det helt store spørgsmål her er; hvorfor masterchef og hvad vil jeg bruge pengene på hvis jeg vinder?

Det er nok ikke nogen hemmelighed, men jeg er vild med mad og dét at kunne udfolde sig i et køkken. Jeg har altid haft mod på at prøve nye ting af og elsket at kunne glæde mine gæster med min mad.

Det er stadig svært for mig at sætte præcise ord på hvorfor jeg valgte at tilmelde mig, for når alt kommer til alt, så tror jeg at jeg til dels ville udfordre mig selv, men også bevise, at det her, det kan jeg godt! Jeg ville have at den madglæde min morfar har videregivet til mig, fik en historie og et mål.
Jeg ved hvad jeg vil – jeg vil dele min passion med mad for andre, og første skridt var masterchef. En kæmpe drøm der pludselig blev til virkelighed!

 

Hvad vil jeg så bruge de 100.000 kr. og titlen som masterchef 2019 til, hvis jeg vinder?

Først og fremmest så vil jeg investere i min egen kærlighed til mad, ved at oprette en madblog. Det i sig selv, koster som sådan ikke noget, men jeg har en stor drøm om at jeg en dag kommer til at udgive mine egne kogebøger og vejen dertil, den er lang. Så hvis jeg vinder 100.000 kr. og titlen som masterchef 2019 vil jeg bruge det som hjælp, til at realisere mine drømme indenfor madlavning.

Med disse ord, vil jeg slutte for nu og blot sige, at jeg håber at i følger med i masterchef 2019 og hepper på mig – måske får jeg brug for det!

Næste indlæg

One pot pasta med kylling, bacon og parmesanost