Hvorfor Masterchef? Hvad vil jeg gerne opnå?

Chiagrød med mango, friske hindbær og hvid chokolade

Chiagrød er min favorit, når det kommer til morgenmad.

Jeg er en af dem som altid trækker den så længe jeg kan, før jeg står op og det har tit resulteret i at jeg ingen morgenmad når at lave ? og det er dér chiagrøden kommer ind i billedet. En nem og sund (jaja, måske ikke lige chokoladen) grød som kan variere med lige de smage du bedst kan lide! Du blander den lige sammen på et par minutter inden du går i seng og vupti, dagen efter er din morgenmad klar. Du kan komme alverdens smage i grøden og lave lige dén topping du har lyst til.

Jeg varierer meget i mine chiagrøde, for ikke at blive træt af smagene, hvis nu jeg spiste det samme hver dag.

Denne opskrift er med mango og hindbær, fordi jeg synes at smagene går utrolig godt sammen. Hvis ikke du er til mango, kan du sagtens erstatte med anden frugt/bær, eller bare lave den helt klassiske hvor du udelader smag i selve grøden.

 

Antal: 2 portioner Tid: 4 timer

Ingredienser

Chiagrød

2 dl mandelmælk

1 dl frisk eller frossen mango

½ dl chiafrø

½ tsk vaniljepulverø

 

Topping

Friske hindbær

Hvid chokolade

Fremgangsmåde

Blend mango, mandelmælk og vaniljepulver, indtil konsistensen er jævn og ensartet.

Rør derefter bærmassen og chiafrøene godt rundt. Sørg for at chiafrøene er godt fordel, så de ikke klumper sammen.

Fordel chiagrøden i to glas eller skåle. Lad det trække 1-2 min og rør derefter igen. Sørg for at der ikke ligger et lag chiafrø i bunden eller klumper.

Stil på køl natten over. (min. 4 timer)

Anret nu med friske bær og grovhakket hvid chokolade.

Næste indlæg

Hvorfor Masterchef? Hvad vil jeg gerne opnå?