Enchiladas med oksekød

Tomatsalsa – nem opskrift på frisk tomatsalsa

 

Vi laver ofte mexicansk mad herhjemme og i mange år tyede jeg faktisk til den købevenlige version fra supermarkederne.

Selvom det er nemt bare lige at tage en færdig salsa ned fra hylden i supermarkedet, så lad os lige slå en ting fast ? det er bare ikke det samme, og denne opskrift på tomatsalsa er så nem, at det vil være en hel skam at servere en købesalsa til sin lækre, mexicanske mad.

Vi spiser salsaen til det meste mexicanske mad herhjemme, men især enchiladas med oksekød kan anbefales. Se min opskrift her.

 

Antal: 4 pers.  Tid: 10 min.

Ingredienser

4 gode, store tomater.

½ rødløg

½ rød chili

2 fed hvidløg

2 spsk. Olivenolie

½ tsk. Sukker

Saften fra ½ lime

1 tsk. tomatpure

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Hak tomater, rødløg, chili og hvidløg fint.

Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt og peber.

Næste indlæg

Enchiladas med oksekød