Croquetas med serrano og svampe – spansk tapas

Eksotisk Smoothie bowle med papaya, mango og appelsin

 

I dag er en af de der dage, som vi har så mange af i Danmark, hvor vejret desværre bare er trist og gråt, men det skal ikke holde mig tilbage fra alligevel at spise en lækker, tropisk morgenmad så jeg rigtig kan drømme mig til et varmere sted, hvor solen står højt og palmerne svejer i den lette brise.

 

Man godt høre jeg ikke har været på ferie endnu, ikke?

Jeg har siddet på kontoret med få kollegaer de sidste par uger, da alle andre er ude at rejse. Jeg har siddet og kigget ud af vinduet hvor solen har bagt og temperaturene været over 30 grader. jeg har dagdrømt adskillige dage om at ligge på en strand, nyde en god drink og lækker mad…

 

Og så er der i dag..

Trist og gråt. Regn der står ned i tykke stråler og vandpytter overalt, men mine kollegaer er heldigvis ved at vende snuden tilbage til kontoret her og så kan jeg begynde at tælle ned til min ferie i september.

 

Drøm dig til et varmere sted, med denne super lækre, eksotiske smoothie bowl.

 

Antal: 2 pers. Tid: 10 min.

 

Ingredienser

1 Papaya

1 Moden mango

3 Appelsiner

1 ds. Kokosmælk ( køleskabskoldt)

1 tsk. Ahornsirup eller honning

 

Topping

Chiafrø

Kokosmel

Jordbær, i skiver

Hasselnødder, grovhakkede

 

Kom ½ papaya og mangoen i en blender. Tilføj Saften fra 3 appelsiner, ahornsirup og den tykke/faste del af kokosmælken som ligger øverst i dåsen.

Blend ingredienserne godt sammen . (Smoothien skal være cremet og må godt være lidt tykkere end hvis det var en drikkesmoothie. )

Hæld op i en skål og anret med toppings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croquetas med serrano og svampe – spansk tapas