Eksotisk Smoothie bowle med papaya, mango og appelsin

Vi udfordrer vores højdeskræk og dårlige kondi på vores 1 års bryllupsdag – Camp Adventure

Et år er allerede gået siden vores bryllup og vi kan nu fejre papirbryllup

 

Vi har et helt specielt naboskab til vores naboer på den ene side af huset og da de har bryllupsdag på samme dato som os (dog har de været gift i flere år), så fandt vi på at holde den sammen. Fejring af kærligheden, sammen med to mennesker som vi holder utrolig meget af, var de helt perfekte rammer for os.

 

” … kastede vi os ned, lagde os på langs og begyndte ellers at trille.. ”

 

Vi startede med at mødes kl. 9, satte os ind i bilen og kørte til Camp adventure, Rønnede hvor vi først og fremmest skulle udfordre vores højdeskræk og dernæst også vores dårlige kondi. En tur op og svinge sig i træerne med klatreudstyret på, sjove svævebaner med en smuk udsigt og efterfølgende en god gåtur op i udsigtstårnet, som blev opbygget i marts måned.

Min nabo og jeg havde lavet lidt sjov med tanken om at trille ned ad tårnet igen og da vi så at der var fri bane (læs: Et lille hul fra menneskemængden), kastede vi os ned, lagde os på langs og begyndte ellers at trille..

Idéen lød meget god, men selve tårnstrukturen drejer rundt og der var hurtigt fyldt med mennesker igen, så vi nåede knap 1 meter.. Hm..

Jeg kan ikke huske hvordan det startede men pludselig var jeg midt i en ”tag-fat leg” blandt mange mennesker. Nogle kiggede lidt skævt på os og andre smilte og smågrinte lidt ad os.

 

”Pludselig kommer billetkontrolløren imod mig…”

 

Se det lige for jer … Fire voksne mennesker der løber og leger tag-fat på vej ned af det 25 m. høje udsigtstårn, slanger sig igennem menneskemængden(her påpeger jeg lige at vi alle naturligvis tager højde for at der er andre og var ikke til gene for nogen) og med en latter der kunne høres på lang afstand.

 

Vi når ned til bunden. Jeg er bagerst fordi jeg gav stafetten videre og de to skønne mænd vi har med os, løb langt i forvejen. Jeg går forbi billetkontrolløren, da jeg får øjenkontakt med ham og han begynder at gå over mod mig. Åh åh, tænker jeg som det første.

Han begynder at smile, som han nærmer sig og pludselig kommer der en hånd på min skulder efterfulgt af ordene ”Du er den!” og et grin. Hvor friskt er det lige?! Jeg tager virkelig hatten af for medarbejderen som lige yder den dér + 1 oplevelse!

 

Trætte, ømme stænger og lettere forpustede går vi tilbage til Camp Adventure’s gårdplads, hvor man kan sidde og nyde en øl, sandwich eller en gammeldags is. Vi får lige pusten igen inden vi skal til at vende hjemad og gøre os klar til at blive hentet af Limousine, så vi kan komme ind til byen og få noget mad og lækre drinks.

 

Det var en helt fantastisk oplevelse – smuk natur, spændende klatreudfordringer og god service hele vejen igennem. Jeg kommer helt sikkert igen!

 

Hvis i kan anbefale andre klatre/adventure park’s, så smid endelig en kommentar så jeg kan blive inspireret til næste gang der skal ske noget vildt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksotisk Smoothie bowle med papaya, mango og appelsin