Bagekartofler med fyld af cremet kartoffelmos og bacon

Pasta Linguine med parmesan og peber – Aftensmad på 15 min.

 

En nem pastaret som blot tager 15 min. og kræver få ingredienser.

 

I denne ret kommer peberet virkelig til sin ret og løfter smagene, så lad vær med at spar på peberet.

 

Karsen som jeg drysser på toppen er meget atypisk for italienske retter (jeg tror endnu ikke at jeg har smagt en italiensk ret med karse), men jeg synes virkelig at den skaber en balance i smagene med den fede pasta og skarpe pebersmag. Skal den være mere italiensk, kan du erstatte karsen med persille.

 

Er du vild med hurtige og nemme pastaretter, så kan jeg også anbefale den spicy italienske, pastaret Pasta All’arrabbiata. Se opskriften her.

 

 

Antal: 4 pers. Tid: 15 min.

 

Ingredienser

400 g. Linguine pasta

30 g. smør

3 Fed hvidløg, finthakket

Friskkværnet peber eller hele peberkorn, knuste med morter

100 g. parmesan

2 pastr. æggeblommer

Salt

Karse (kan undlades eller erstattes af persille) 

 

Fremgangsmåde

Kog linguine pastaen i 7-9 min. Det skal stadig være al dente. Sigt vandet fra pastaen. (gem 1 dl. Af pastavandet)

Smelt smørret på en pande ved middel varme. Steg de finthakkede hvidløg samt godt med friskkværnet peber, af i smørret. Tilsæt 1 dl. Pastavand.

Kom pastaen på panden, tilsæt æggeblommer og revet parmesan og vend det sammen, så det bliver godt blandet.

Smag retten til med salt og evt. mere peber.

Ved servering drysses revet parmesan og nyklippet karse over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagekartofler med fyld af cremet kartoffelmos og bacon