Græskarsuppe med ingefær og gulerod

Ingefærshots

 

 

I desperatens hede – når forkølelsen først har ramt – står jeg altid i køkkenet og bikser en omgang ingefærshots sammen.

 

Indrømmet …

 

Der findes ingen mirakelkur mod forkølelse (heller ikke ingefærshots). I virkeligheden gælder det faktisk om at opbygge immunforsvaret allerede inden forkølelsen kommer.

Derfor burde jeg jo egentlig også altid ha´ en flaske stående – og ikke kun, når først forkølelsen har ramt.

 

Jeg har prøvet mig frem med (læs; mange) ingefærshots gennem tiden men nu fandt jeg den. Opskriften som jeg, uden grimasser over den stærke smag, kan drikke. Faktisk nyder jeg smagen og glæder mig helt til mit daglige shot vitaminer.

 

Efter min mening, skal ingefærshots både have tilstrækkelig smag af den stærke ingefær, syren fra citronerne og sødmen fra honningen. Den her kombination er virkelig lige i skabet! Yaaay – jeg er begejstret!

 

Jeg tyer også gerne til denne græskarsuppe med ingefær og gulerod,  når jeg ligger syg.

 

Antal: 1 portion Tid: 30 min.

 

Ingredienser

100 g. ingefær

5 dl. Vand

5 citroner, saften fra

3 spsk. honning

 

Fremgangsmåde

Skrald ingefær og skær i skiver.

Kog ingefæren sammen med vandet i en gryde med låg i 20 min.

Tag gryden af varmen og tilsæt saften fra citronerne og honningen.

Lad det køle ned og kom herefter på et skoldet glas. Ingefærshotsene opbevares på køl.

 

Tip!

Ønsker du en mere gul farve, kan der tilsættes 1 tsk. cayenne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarsuppe med ingefær og gulerod